تاریخچه کتابخانه

کتابخانه مشترک بین دو دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی درسال 1369 تاسیس گردید. این کتابخانه تا دیماه سال1401 دارای 5840 جلد کتاب فارسی، 604 جلد کتاب لاتین  و تعداد244 عنوان پایان نامه می باشد.کتابخانه دارای 3 سالن مطالعه خواهران وبرادران  است. ساعت کار کتابخانه از ساعت 8صبح الی18 عصرمی باشد.

کتابخانه دارای بخشهای زیر می باشد:

1- بخش امانت

2- بخش نشریات و اینترنت

3- واحد کامپیوتر

تعداد اعضای کتابخانه: 2100 نفر

تعداد CD ها: 434 عدد

تعداد کامپیوتر:32دستگاه

تعداد پرینتر: 4 دستگاه

تعداد اسکنر: 2 دستگاه

شرایط عضویت در کتابخانه دانشکده پرستاری ، مامایی و پیراپزشکی

عضو باید دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه باشد و مقررات زیر را رعایت نماید:

- کتاب را در موعد مقرر به کتابخانه برگرداند.

- درنظافت ونگهداری کتابها بکوشد .

- سکوت ونظم کتابخانه را رعایت نماید .

- مسئول هرگونه سوء استفاده ازکارت عضویت بوسیله دیگران هستم .

- درهرمورد با کارکنان کتابخانه همکاری داشته باشم .

- درصورت تخلف ازمقررات تعیین شده مسئولین می توانند ضمن باطل نمودن کارت عضویت طبق مقررات انضباطی دانشکده اتخاذ تصمیم نمایند.

سایت اینترنت کتابخانه:

اینترنت از طریف فیبر نوری برقرار می باشد و دانشجویان با دریافت رمز از مرکز آی تی دانشکده می توانند به اینترنت متصل شوند.

واحد کامپیوتر:

کلیه کلاسهای مربوط به دروس فناوری اطلاعات و آشنایی با کامپیوتر و همچنین کلاسهای فوق برنامه در این واحد برگزار می گردد.

امکانات واحد کامپیوتر:

تعداد کامپیوترها: 12 دستگاه

ویدئو پروژکتور: 1 دستگاه

پایگاه عرضه اطلاعات کتابخانه دانشکده پرستاری،مامایی وپیراپزشکی دارای امکانات وتجهیزات زیر می باشد:

تجهیزات :

1 دستگاه پرینتر تحت شبکه  + 20سیستم کامپیوتر متصل به شبکه اینترنت + 1 دستگاه اسکنر

ساعت کار :8 صبح لغایت  18عصر

استفاده کنندگان: کلیه اعضای هیات علمی دانشکده در اتاق محل کارشان متصل به شبکه اینترنت می باشند کلیه پرینت های اعضای هیات علمی رایگان می باشد.

دانشجویان کارشناسی ارشد در کلاسی که مخصوص آنان می باشد یک سیستم متصل به اینترنت بوده وهمچنین از پایگاه عرضه اطلاعات نیز استفاده می نمایند وبابت پرینت هزینه ای پرداخت نمی نمایند.

دانشجویان کلیه رشته های آموزشی دانشکده با ارائه کارت دانشجویی می توانند از پایگاه عرضه اطلاعات  استفاده نمایند .