راهنمای استفاده کاربران از کتابخانه

راهنمای استفاده کاربران از کتابخانهHTML

معرفی کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی و پیراپزشکی

تاریخچه :

کتابخانه مشترک بین دو دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی  در سال  1369 تاسیس گردید. این کتابخانه دارای 34589 جلد کتاب فارسی و4260 جلد کتاب لاتین می باشد. کتابخانه دارای 3 سالن مطالعه خواهران و برادران است. ساعت کار کتابخانه 8صبح الی 18 عصر می باشد.

امکانات و اعضا:

تعداد اعضای کتابخانه 2100 نفر . تعداد سی دی 464 عدد. تعداد کامپیوتر  32 دستگاه. تعداد پرینتر 2 دستگاه. تعداد اسکنر 2 دستگاه

شرایط عضویت در کتابخانه:

عضو باید دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه باشد و مقررات زیر را رعایت نماید:

-         کتاب را در مورد مقرر به کتابخانه برگرداند.

-         در نظافت و نگهداری کتابها بکوشد.

-         سکوت و نظم کتابخانه را رعایت نماید.

-         مسئول هر گونه سوئ استفاده از کارت عضویت به وسیله دیگران هستم.

-         در هر مورد با کارکنان کتابخانه همکاری داشته باشم.

-         در صورت تخلف مقررات تعیین شده مسئولین می توانند ضمن با طل نمودن کارت عضویت طبق مقررات انضباطی دانشگاه اتخاذ تصمیم نمایند.

بخش های کتابخانه:

-         بخش امانت ، فهرست نویسی و سفارشات

-         بخش نشریات و اینترنت

-         واحد کامپیوتر

مراجعین گرامی علاوه بر استفاده از منابع چاپی می توانند از کتابخانه دیجیتال نیز به آدرس زیر استفاده نمایند :

Digilib.kums.ac.ir آدرس سایت کتابخانه دیجیتال

جهت استفاده از منابع کتابخانه دیجیتال می توانید از کارگاههای آموزشی استفاده از منابع الکترونیک که در کتابخانه دانشکده برگزار می گردد شرکت نمایید. لیست کارگاههای آموزشی در سایت کتابخانه دانشکده بارگذاری شده است.